Tort piętrowy, parter składa się z 3 czekoladowych biszkoptów, przełożone dżemem wiśniowym i masą budyniową czekoladową. Piętro składa się z 3 waniliowych biszkoptów, przełożone bitą śmietaną z truskawkami.
Zobacz więcej ...

0 komentarze



Muffinki czekoladowo-waniliowe z kremem serkowym o kolorze jasnego różu. Próba generalna przed jutrzejszymi muffinkami z.. a to już zapraszam jutro :D
Zobacz więcej ...

0 komentarze



Tort składał się z 3 blatów czekoladowego biszkopta, przełożony czekoladową bitą śmietaną z gruszkami.
Zobacz więcej ...

0 komentarze



Tort składał się z 3 blatów białego biszkopta, przełożony bitą śmietaną z truskawkami. Figurki wykonane z masy cukrowej :D
Zobacz więcej ...

2 komentarze



Tort dwupiętrowy. Parter składał się z 3 blatów czekoladowego biszkopta, przełożony masą waniliową z wiśniami. Piętro to 2 półkule składające się z 3 blatów białego biszkopta każda, przełożone dżemem malinowym i masą waniliową z brzoskwiniami.
Zobacz więcej ...

1 komentarze


Tort składa się z 3 blatów waniliowego biszkopta, przełożony bitą śmietaną z truskawkami.
Zobacz więcej ...

0 komentarze



Tort składał się z 3 blatów czekoladowego biszkopta, przełożony dżemem wiśniowym i masą waniliową z wiśniami.
Zobacz więcej ...

0 komentarze

Zobacz więcej ...

0 komentarze


Tort składał się z 3 czekoladowych blatów, przełożony musem czekoladowym z wiśniami i waniliową bitą śmietaną z wiśniami.
Zobacz więcej ...

0 komentarze




Tort składał się z 3 blatów białego biszkopta, przełożony dżemem jeżynowym i bitą śmietaną o smaku owoce leśne.
Zobacz więcej ...

0 komentarze


Tort składał się z 3 blatów czekoladowego biszkopta, przełożony dżemem wiśniowym, masą waniliową z wiśniami.
Zobacz więcej ...

0 komentarze




Tort składał się z 3 blatów waniliowego biszkopta, przełożonych masą budyniową z galaretką pomarańczową, wiśniami i brzoskwiniami.
Zobacz więcej ...

2 komentarze




Tort składa się z 3 blatów waniliowego biszkopta, przełożony dżemem malinowym i bitą śmietaną z brzoskwiniami.
Zobacz więcej ...

0 komentarze