Oto kilka najsmaczniejszych i najpopularniejszych smaków moich tortów:
1. Czekoladowa klasyka - 3 blaty czekoladowe, przełożone waniliową bitą śmietaną z wiśniami.
2. Czekolada After Eight- 3 blaty czekoladowe przełożone masą czekoladową na bazie bitej śmietany z miętą.
3. Owoce lasu- 3 białe blaty przełożone dżemem jeżynowym i bitą śmietaną z galaretką o smaku owoce leśne.
4. Egzotyczne mango- 3 białe blaty posmarowane dżemem malinowym, przełożone waniliową bitą śmietaną z mango.
5. Słodka truskaweczka- 3 białe blaty przełożone bitą śmietaną z musem truskawkowym i galaretką (poza sezonem) lub bitą śmietaną z kawałkami truskawek (w sezonie).
6. Słoneczna gruszka- 3 blaty czekoladowe, przełożone domowa galaretka z porzeczek, masą waniliową z białą czekoladą i gruszkami.
7. Malinowy chruśniak- 3 białe blaty przełożone waniliową bitą śmietaną z malinami.
8. Chałwowa wykwintność- 3 blaty czekoladowe, blat posmarowany dżemem wiśniowym z całymi wiśniami przełożony masą waniliową, budyniową, drugi przełożony masą chałwową z kruszoną czekoladą.
9. Delikatne Rafaello- 3 białe blaty, przełożone waniliową bitą śmietaną z kokosem oraz ananasami.
10. Orzechowa magia - 3 blaty orzechowe, przełożone dżemem wiśniowym z całymi wiśniami i waniliową bitą śmietaną.
11. Aromatyczna kawa- 3 białe blaty, przełożone masą kawową na bazie bitej śmietany z wiśniami.
12.Czekoladowa malina- 3 czekoladowe blaty przełożone waniliową bitą śmietana z malinami.
13. Śmietanowy owoc- 3 białe blaty, przełożony bitą śmietaną z dodatkiem owoców w postacie dżemu, owoców z puszki lub świeżych owoców sezonowych.
14. Gruszka w czekoladzie- 3 czekoladowe blaty, przełożone czekoladową bitą śmietaną z gruszkami.
15. Ferrero- 3 czekoladowe blaty, przełożone kremem o smaku słynnych czekoladek (z orzechami laskowymi)
16. Snickers- 3 czekoladowe blaty, przełożone kremem o smaku słynnych batoników.
17. NOWOŚĆ! Czekoladowe toffi- 3 czekoladowe blaty, posmarowane toffi i przełożone czekoladowym kremem na bazie bitej śmietany.