Tort dwupiętrowy, pierwsze piętro składa się z 3 blatów czekoladowego biszkopta, przełożonych masą waniliową z wiśniami i kruszoną czekoladą. Drugie piętro składa się z 3 białych blatów przełożonych bitą śmietaną z truskawkami.
Tort dwupiętrowy, pierwsze piętro składa się z 3 blatów czekoladowego biszkopta, przełożonych masą waniliową z wiśniami i kruszoną czekoladą. Drugie piętro składa się z 3 białych blatów przełożonych bitą śmietaną z truskawkami.
Tort składa się z białego biszkopta, przełożonego dżemem malinowym i masą waniliową z brzoskwiniami.
Tort 3d. Głowa królika składa się z czekoladowego biszkopta, przełożonego musem czekoladowym. Brzuszek składa się z białego biszkopta przełożonego bitą śmietaną z brzoskwiniami.