Tort 3 piętrowy, parter składał się z 3 czekoladowych blatów, przełożony dżemem malinowym i waniliową bitą śmietaną. Piętro to 3 białe blaty, przełożone bitą śmietaną z malinami. Kolejne piętro to 2 blaty o smaku piernika, przełożone waniliową bitą śmietaną z wiśniami.
Tort składał się z białych blatów, przełożony masą budyniową z truskawkami i bananami.
Tort składał się z 3 czekoladowych blatów, przełożony masą waniliową z wiśniami i chałwowa z kruszoną czekoladą.
Tort składał się z 4 pięter. Każde piętro to 3 białe blaty przełozone malinową bitą śmietaną z malinami.
Czekoladowe muffinki z kawałkami czekolady, kremem budyniowym i ozdobą z masy cukrowej w postaci inicjałów solenizanta-artysty.
Tort składał się z 3 czekoladowych blatów, przełozony czekoladową bitą śmietaną z gruszkami i waniliową bita śmietaną z kruszoną czekoladą.
Tort składał się z 3 czekoladowych blatów, przełożony masą budyniowo-galaretkową wiśniową z wiśniami i masą budyniową z białą czekoladą.
Tort składa się z 3 czekoladowych biszkoptów, przełożony dżemem wiśniowym i masą budyniową z wiśniami.
Tort dwupiętrowy. Parter składał się z 3 czekoladowych blatów, przełożony czekoladową bitą śmietaną z gruszkami, piętro składało się z 3 białych blatów, przełożone bitą śmietaną z truskawkami i galaretką truskawkową.
Tort składał się z 3 makowych blatów, przełożony konfiturą z gorzkiej pomarańczy i bitą śmietaną z mascarpone.
Tort składał się z czekoladowych biszkoptów, kokosowej wkładki, przełożony bitą śmietaną z ananasami.
Tort składał się z 3 białych blatów, przełożonych dżemem jeżynowym z bitą śmietaną o smaku owoce leśne.
Tort składał się z 3 czekoladowych blatów, przełożony dżemem porzeczkowym i masą waniliową, budyniową z gruszkami.
Tort składał się z 3 białych biszkoptów, przełożony domową galaretką malinową i waniliową bitą śmietaną.