Tort składał się z białych blatów, przełożony masą budyniowo-galaretkową o smaku kiwi z wiśniami i brzoskwiniami.
Tort składał się z białych blatów, przełożony masą budyniowo-galaretkową o smaku kiwi z wiśniami i brzoskwiniami.
Tort składał się z czekoladowe biszkopta, masy waniliowej z wiśniami, wkładki kokosowej, masy kokosowej z ananasem i białego biszkopta.
Tort składał się z czekoladowego biszkopta, przełożony bitą śmietaną z malinami i czekoladową bitą śmietaną z gruszkami.
Tort składał się z 3 białych biszkoptów, przełożonych bitą śmietaną z truskawkami i galaretką truskawkową.
Wspaniałe wilgotne, waniliowe muffinki polane kolorowym lukrem i ozdobione wiosennym motywem. W sam raz na jutrzejsze powitanie wiosny w Przedszkolu :D
Tort składał się z 3 białych blatów, przełożony bitą śmietaną z malinami i malinową galaretką oraz bitą śmietaną z brzoskwiniami oraz brzoskwiniową galaretką.
Tort składał się z 3 białych blatów, przełożony bitą śmietaną z malinami i galaretką malinową oraz bitą śmietaną z brzoskwiniami i galaretką brzoskwiniową.
Tort składał się z 3 czekoladowych biszkoptów, przełożony dżemem wiśniowym, masą waniliową z całymi wiśniami oraz masą waniliową z kruszoną czekoladą.
Tort składał się z 4 blatów czekoladowego biszkopta, przełożony dżemem wiśniowym i masą budyniową waniliową z wiśniami.
Tort składał się z 3 białych biszkoptów, przełożony musem truskawkowym z galaretka, bitą śmietaną z truskawkami oraz mleczna czekoladą.
Tort składał się z 2 pięter. Parter to tort Cioci Haliny, a piętro 3 białe blaty przełożone bitą śmietaną z truskawkami.
Tort składał się z 3 blatów czekoladowego biszkopta, przełożony dżemem wiśniowym oraz bitą śmietaną z wiśniami.
Tort składał się z 3 blatów białego biszkopta, przełożony dżemem malinowym oraz masą budyniową z mango.